Referenties

Nieuws

Rico Moda Uomo 09-03-16

Rico Moda Uomo is een exclusieve mannenmodezaak , gevestigd in het winkelhart van Goes. Bij Rico Moda Uomo vind je een uitgebreide collectie van exclusieve merken voor de moderne man.

In februari 2016 heeft Rico Moda zich gevestigd in een nieuw pand in Goes. Deze nieuwe locatie heeft Hydrozorg mogen inrichten met diverse groene producten met de groene wand als echte eye catcher! Daarnaast zijn er diverse authentieke terra cotta plantenbakken geplaatst de groene beleving compleet maken.

 

Laurens Zorghotel Intermezzo Zuid 01-12-15

De nieuwe revalidatielocatie Laurens Intermezzo Zuid aan de Motorstraat in Rotterdam-Zuid is sinds 27 oktober 2015 geopend. Bij Intermezzo Zuid kunt u onder professionele begeleiding revalideren, bijvoorbeeld na een operatie, ongeval of ernstige ziekte. U verblijft in een gastvrije en moderne omgeving en krijgt een revalidatieprogramma op maat om zo optimaal mogelijk te herstellen.

Dit bijzondere project heeft een uniek groen aankleding gekregen. De hangende plantenbakken zijn voorzien van verschillende soorten planten. Gedurende het hele bouw traject is er nauw contact geweest tussen aannemer, Laurens en Hydrozorg. De plantenbakken worden voor het onderhoud naar beneden gehaald zodat er gemakkelijk water gegeven kan worden.

Laurens Zorghotel 2

Bent u benieuwd op welke locaties u onze producten toe kunt passen?
Wij laten het u graag zien

Inspiratie