Over Hydrozorg

Hydrozorg

Wie zijn wij?
Al jaren is de markt van de interieurbeplanting volop in beweging. Hydrozorg volgt deze ontwikkeling op de voet. Beplanting en de wijze van interieurstyling levert een wezenlijke bijdrage in onze hospitality beleving. Hydrozorg is al meer dan 30 jaar actief binnen deze markt. Fundament onder het bedrijf vormt het leveren en onderhouden van circa 30.000 plantenbakken in kantoren, openbare ruimtes van bedrijven, ministeries, zorg- en onderwijsinstellingen, horeca gelegenheden etc. Een kantoor of hospitality gerichte onderneming wordt nog sfeervoller met de juiste decoratie. Passende accessoires zorgen voor de finishing touch.

Styling en decoratie
Hydrozorg is uw creatieve groene┬Ł partner. Steeds vaker zoeken wij de samenwerking met architecten en projectinrichters om zo samen tot een inspirerend geheel te komen. Een kantoor of op hospitality gerichte onderneming wordt nog sfeervoller door de aanwezigheid van de juiste styling. In samenwerking met onze stylistes kunnen wij uw organisatie voorzien van de passende uitstraling. Hydrozorg biedt u de nieuwste trends op het gebied van styling en decoratie. Wij verzorgen voor u desgewenst de accessoires, geurbeleving, kerstdecoratie en kwartaaldecoratie.

Opdrachtgevers en architecten
Opdrachtgevers en architecten gaan steeds professioneler om met beplanting en styling. Enerzijds door het kiezen van deskundige, inspirerende partners voor ontwerp en inrichting, anderzijds door het onderhoud van de beplanting uit te besteden. Hydrozorg staat midden in deze ontwikkelingen. Door onze ruime ervaring weten wij wat belangrijk voor u is, waardoor wij u optimaal kunnen bedienen op het gebied van interieurbeplanting en -styling.

Contact

sales@hydrozorg.nl