Interieurbeplanting

Lees meer

Interieurbeplanting

Al jaren is de markt van de interieurbeplanting volop in beweging. Hydrozorg volgt deze ontwikkelingen op de voet. In samenwerking met de opdrachtgever, architect of projectinrichter zorgen wij met onze vakkennis voor de juiste invulling. Op dit moment verzorgen wij meer dan 40.000 plantenbakken door heel Nederland en België voor meer dan 900 opdrachtgevers. Al onze enthousiaste servicemedewerkers beschikken over professionele kennis op het gebied van interieurbeplanting, veiligheid, gezondheid en milieu.

Onderzoek heeft aangetoond dat planten op diverse manieren goed zijn voor mensen en gebouwen. De aanwezigheid van planten speelt een belangrijke rol bij het creëren van een aangename en rustige omgeving waarin we kunnen bewegen, werken of ontspannen.

Planten doen iets, dat is duidelijk, en om een effect te bereiken zijn niet eens veel planten nodig. Eén plant per twee medewerkers of 12 m2 is voldoende om de genoemde prestatieverbetering te bewerkstelligen en ziekteverzuim terug te dringen.

Voordelen groen

 • Luchtvochtigheid verbeteren
 • Concentratievermogen verbeterd
 • Verbeteren de akoestiek
 • Aantoonbare betere prestaties
 • Verhogen het gevoel van welzijn
Sluiten

Interieurdecoratie

Lees meer

Interieurdecoratie

Een kantoor of hospitality gerichte onderneming wordt nog sfeervoller door de aanwezigheid van de juiste styling. Passende accessoires en decoratie zorgen voor de finishing touch. In samenwerking met onze stylistes kunnen wij uw organisatie voorzien van de passende uitstraling, uiteraard binnen uw budgetruimte. Hydrozorg biedt u de nieuwste trends op het gebied van styling. Wij verzorgen voor u desgewenst de decoratie, accessoires, geurbeleving, kerstdecoratie en kwartaaldecoratie (afgestemd op het seizoen).

Sluiten

Groene wanden

Lees meer

Groene wanden

De verticale tuin is in opmars, vooral in stedelijke gebieden waar de ruimte beperkt is. En dat is begrijpelijk ook: een verticale tuin maakt de woonomgeving duurzamer en mooier. Zo zorgt een groene gevel voor een verbetering van de luchtkwaliteit doordat planten fijn stof absorberen en zuurstof produceren. Ook levert de verticale tuin een bijdrage aan akoestische en thermische isolatie.

Groen brengt sfeer in kantoren en in huis. Planten hebben een luchtzuiverende werking en verfraaien het interieur op een natuurlijke wijze. Met een groene wand gaan een natuurlijke uitstraling en een trendy finishing touch voor elk interieur goed samen. De groene wand is een verticale tuin, die in elk kantoor en elke woonkamer tot zijn recht komt op een minimale vloeroppervlakte.

Het leef -en werkklimaat gaat er met een groene wand op voorruit. De ruimtes worden sfeervoller, natuurlijke en inspirerender. Mensen voelen zich prettig in een goed leefklimaat en presteren daardoor beter. Dat betekend dat er minder stress en ziekteverzuim is.

Voordelen van een levende groene wand

 • Schadelijke stoffen zoals CO2, formaldehyde en ozon worden door planten opgenomen en afgebroken.
 • Planten hebben een positieve invloed op de luchtvochtigheid in de ruimte. Als vuistregel geldt dat de gemiddelde groene wand op één dag 500 tot 800 cc water per m2 beplantingsoppervlak verdampt.
 • De groene wand heeft een enorm gunstig effect op de akoestiek. Onderzoek heeft bewezen dat de geluidsabsorptie van de groene want ver boven bestaande industriële wanden uitkomt.
 • De maatvoering is aan te passen aan elke standplaats.
Sluiten

Mos wanden

Lees meer

Mos wanden

Een moswand is een uitstekende oplossing als u de akoestiek van bijvoorbeeld uw kantoor wilt verbeteren. Mos is verkrijgbaar in 24 verschillende kleuren, het is dus mogelijk om een persoonlijke kleurencombinatie te maken. Daarbij is het aan te raden om 50 % van het kleur pallet donkergroen te houden. Mos heeft een rustgevende en ecologische uitstalling en geven een groen gevoel in de ruimte. De panelen zijn geschikt voor op het plafond, als wandpanelen, als kamerscherm of in een vrije vorm. Daag ons uit en dan kunnen we zien wat er mogelijk is.

De voordelen van onze mos wanden zijn:

 • Natuurlijke sfeer
 • B1-gecertificeerd en stof afstotend
 • Levenslange garantie bij normaal gebruik
 • Toepasbaar op bijna alle wanden
 • Geen daglicht vereist

Bol en platmos

Een variant op de mos wand van IJslandsmos is een mos wand gemaakt van bol en platmos. Door het gebruik van bol en platmos ontstaat er een levende en natuurlijke uitstraling. Door de combinatie van twee varianten mos kunnen er allerlei creaties gemaakt worden.

Sluiten

Kerstdecoratie

Lees meer

Kerstdecoratie

Van een traditionele kerstboom, kunst of levend, tot complete kerstdecoraties op maat. Graag kijken wij samen met u naar de mogelijkheden om ook uw organisatie te voorzien van een kerstsfeer geheel binnen uw stijl en budget. Bent u net als ons geïnspireerd en gemotiveerd, neem dan contact met ons op en we maken er samen een mooie , gezellige en vooral sfeervolle kerstperiode van (inclusief een bijpassende kerstgeur).

Sluiten

Zijdebeplanting

Lees meer

Zijdebeplanting

Het verschil tussen een echte plant en een kunst plant is nauwelijks meer te zien. Hydrozorg heeft een breed assortiment aan zijdeplanten en bomen. Van kleine tafelstukjes tot bomen van 10 meter. Al onze producten zijn voorzien van een kwaliteitscertificaat en zijn brandvertragend behandeld. Onze servicedienst zorgt voor de jaarlijkse onderhoudsbeurten en maakt de planten stofvrij en brengt alles weer netjes in model.

Met een kunst boom heeft u een echte eyecatcher in huis. Door onze expertise op het gebied van kunstbomen kunnen wij ervoor zorgen dat uw bestaande boom er weer als nieuw uit ziet. Hydrozorg biedt u tevens de mogelijk om de complete boom inclusief stam bij ons te bestellen. De boom kan op locatie worden gemaakt door onze decorateur aan de door u gestelde wensen.

Sluiten

Geurbeleving & Ontgeuring

Lees meer

Geurbeleving & Ontgeuring

Gebleken is dat een passende en subtiele geur er toe leidt dat mensen vaak langer binnen willen blijven. Het algemeen welbevinden wordt positief beïnvloed en het heeft uiteindelijk een zeer gunstig effect op het imago van een onderneming. Geur wordt direct gerelateerd aan de zo belangrijke
eerste indruk die in de eerste paar minuten wordt gevormd door onze gasten. Een goede geur geeft uw gasten het signaal dat u begaan bent met hospitality, u wilt het uw gasten zo aangenaam mogelijk maken.

Ontgeuren
Geurbeleving kan een positieve bijdrage leveren aan het totale gastvrijheidsconcept van uw organisatie en de beleving bij uw klanten. Wanneer er juist een nare geur in een bedrijfsruimte hangt (stankoverlast) kan het een negatieve invloed hebben op uw gastvrijheidsconcept en het imago van uw onderneming.

Met onze luchtzuiverende systemen wordt de geuroverlast op zeer innovatieve wijze geneutraliseerd en verdwijnt het in een spectaculair kort tijdsbestek, soms al binnen enkele minuten.

Decoscent
De Decoscent is een gepatenteerd concept dat een luxe decoratieve vaas combineert met geurbeleving. In de vaas is een geursysteem geïntrigeerd wat zorgt voor de combinatie van een prettige geurbeleving en decoratie binnen een ruimte. De decoratiestukken worden gemaakt met zeer luxe kunstbloemen en -planten en zijn aan te passen aan de interieurstyling van uw bedrijf.

De combinatie en effecten in de toepassing van geur en groen is al langere tijd onderwerp van divers onderzoek. Naar nu blijkt kan een juiste geselecteerde combinatie een significant hogere klanttevredenheid bewerkstelligen. Een onafhankelijk onderzoek in een Nederlands winkelcentrum toonde aan dat de bezoekers het winkelcentrum veel aantrekkelijker (en zelfs veiliger) vonden, het bezoekersaantal nam toe en dientengevolge noteerde men een omzetstijging van maar liefst bijna 15% overall.

Sluiten

Bloemen

Lees meer

Bloemen

Ook uw verse bloemstukken kunt u via Hydrozorg bestellen. Door de ruime keuze in bloemsoorten in diverse kleuren kunt u elke week uw werkomgeving opfleuren.

Bloemen laten bezorgen en bloemen bestellen doet u snel en eenvoudig in onze webshop. U zoekt een mooi boeket of bloemstuk waarna u de adresgegevens van de ontvanger invult. Zo kunt u diezelfde dag de bloemen nog bezorgen! Wij bezorgen de bloemen in heel Nederland maar ook in het buitenland.

Maandelijks of per kwartaal ontvangt u een gespecificeerd en gedetailleerd overzicht van de gemaakte kosten. Wanneer u meerdere diensten afneemt binnen Hydrozorg verzorgen wij voor u één factuur met daarop alle gemaakte kosten.

Sluiten

Outdoor

Lees meer

Outdoor

De eerste indruk van een gebouw is zeer belangrijk. Naast de interieurbeplanting levert Hydrozorg ook buitenbeplanting. Aankleding
van het terras, een binnentuin of een eye-catcher bij de entree. Het zijn allemaal mogelijkheden die Hydrozorg graag met u bespreekt. Onze servicedienst voorziet de buitenbeplanting in het voor -en najaar van een snoeibeurt en voeding.

Sluiten

Specials

Lees meer

Specials

Het meest trots zijn we op onze afdeling special projects. Conceptmatig groen wat we samen met onze stylistes en decorateurs op maat voor onze opdrachtgevers ontwikkel-en. Het gaat al lange tijd niet meer om de pot en de plant, maar om de algehele (groen)beleving.

Hydrozorg heeft om die reden een ontwikkelafdeling die zich richt op deze speciale projecten. Dit resulteert in de meest fantastische projecten en kent (bijna) geen grenzen.

Sluiten

Bloemen online bestellen?

Klik hier

Contact

sales@hydrozorg.nl